Već je zaboravio neuspešnu sezonu: Nakon kraha sa ekipom PSŽ-a, Kilijan Mbape utehu pronašao u Belgiji!

Autor:

Sport

06.06.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Sveci“ iza sebe imaju prilično neuspešnu seonu.

Već je zaboravio neuspešnu sezonu: Nakon kraha sa ekipom PSŽ-a, Kilijan Mbape utehu pronašao u Belgiji!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

I pored činjenice da su dominantno stigli do šampionskog pehara u nacionalnom šampionatu, niko u pariskoj ekipi ne može biti zadovoljan katastrofalnim izdanjem na Evro sceni gde je borba za „srebrnu Amforu“ i ove sezone ostala samo nedosanjani san.

Ipak, to nije sprečilo jednog od najboljih igrača ekipe sa „Parka Prinčeva“ Kilijana Mbapea da pauzu između dve sezone provede u društvu belgijske manekenke Stele Maksvel koja je u medijima poznata po romantičnim vezama sa drugim ženama.

Odmah po okončanju sezone, Mbape je otputovao na jug Francusk gde je u Kanu prisustvovao jednom elitnom događaju, a po fotografijama koje se mogu videti na društvenim mrežama, fudbaler PSŽ-a i reprezentativac Francuske nalazi se u društvu pomenute manekenke.

 

 

Za sada nije poznato da li su Mbape i manekenka Stela Maksvel u romantičnoj vezi, ali je svakako izjava lepe Belgijanke izrečena pre dve godine i dalje u fokusu pažnje medija. Ona je tada izjavila:

- Iskreno, nikad nisam bila zabrinuta za svoju seksualnost. Jedva čekam da svet dođe do tačke da ne razmišljamo o nečijim polnim preferencama, odnono polu. Hajde da živimo prihvatajući individualnost ljudi.

Kada je reč o samom fudbalu, Kilijan Mbape je često prethodnih nedelja pominjan kao potencijalo pojačanje madridskog Reala, ali poslednje informacije govore da će fudbaler i u narednom periodu biti deo kluba sa „Parka Prinčeva“ u koji je stigao 2017. godine iz ekipe Monaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading