Problem za Zvezdu: Ništa od velike želje, crveno-beli traže 3.000.000 evra!

Autor:

Sport

04.06.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković i uprava vlasnika duple krune u srpskom fudbalu moraće da se okrenu nekim drugim rešenjima.

Problem za Zvezdu: Ništa od velike želje, crveno-beli traže 3.000.000 evra!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je završila sezonu kao petostruki uzastopni osvajač Superlige Srbije, na to je stigla i odbrana trofeja u Kupu Srbije, odnosno duple krune.

Radi se i na pojačinjima, iako letnji prelazni rok počinje 1. jula, a prvo pojačanje je vezista Kings Kangva, a o detaljima njegovog transfera mogli da čitate ekskluzivno na portalu Republika.rs.

Želja trenera Dejana Stankovića je pojačanje na desnom krilu, ali da igrač bude brz i da poseduje srpski pasoš.

Prva meta bio je Lazar Ranđelović (24), nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, ali pregovori sa Olimpijakosom ne idu u dobrom smeru, pošto grčki velikan zahteva najmanje 3.000.000 evra za transfer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Ranđelović

Prema dostupnim informacijama, Beograđani su spremni da daju najviše 1.500.000, a i problem je što će se Leskovčanin naći i na početku priprema Pedra Martinsa, trenera kluba iz Pireja 14. juna.

Pored Crvene zvezde u pregovore je ušao i španski Leganjes u kojem je Srbin proveo nedavno završenu sezonu na pozajmici.

Ipak, drugoligaš je takođe odustao zbog cene, iako je Lazar Ranđelović imao dobru sezonu sa 37 utakmica, pet golova i četiri asistencije u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading