Iliev o Pirlu kao treneru Partizana: On nam je treća opcija!

Autor:

Sport

04.06.2022

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crno-belih otvoreno o potencijalnom dolasku legendarnog italijanskog fudbalera na klupu "parnog valjka".

Iliev o Pirlu kao treneru Partizana: On nam je treća opcija!

Foto: Tanjug/AP

Andrea Pirlo

Pojedini beogradski mediji objavili su "bombu", a to je informacija o pregovorima Fudbalskog kluba Partizan i legendarnog italijanskog fudbalera Andree Pirla za mesto trenera vicešampiona Srbije.

Nekadašnji dvostruki prvak Evrope sa Milanom i osvajač Svetskog prvenstva sa "azurima" boravi u Beogradu zbog promocije jednog kampa, a o potencijalnom dolasku bivšeg veziste u Humsku, govorio je i Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana

- Pirlo može da bude opcija samo ako nas odbije Karlo Anćeloti. Prvo njega čekamo. Možda pokušamo i sa Žozeom Murinjom. I on je veliko trenersko ime - našalio se Iliev u razgovoru za "Informer".

Podsetimo, "parni valjak" je u potrazi za trenerom nakon odlaska Aleksandra Stanojevića, a ukoliko novi strateg ne dođe do početka priprema, tim će voditi Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading