ZVEZDA MORALA DA SE OTVORI: Stankovićeva uzdanica OSTAJE na "Marakani"!

Autor:

Sport

03.06.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se paraf na novi ugovor.

ZVEZDA MORALA DA SE OTVORI: Stankovićeva uzdanica OSTAJE na "Marakani"!

Foto: Starsport

Gajić, Katai i Ohi

Defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić produžiće ugovor sa aktuelnim prvakom Srbije, prenosi "Žurnal".

Pouzdani desni bek je najpre odbio ponudu crveno-belih, koji su imali plan da ga zadrže uz smanjenje plate. Srbin nije želeo da prihvati 300 hiljada evra na godišnjem nivou, pa je naš najtrofejniji klub morao da pojača ponudu na 450 hiljada evropskih novčanica.

Bez obzira što postoji interesovanje iz inostranstva, Gajić ima veliku želju da ostane u redovima Zvezde, a parafiraće višegodišnju vernost timu sa "Marakane".

Dejan Stanković mu veruje, posebno iz ugla promašene investicije Kristijana Pićinija. Italijan je tokom proleća pokazao da je sklon povredama, dok je Gajić ponovo potvrdio da je pouzdan po desnom defanzivnom boku.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Milan Gajić ostaje u Ljutice Bogdana

Osim produžetka ugovora, Zvezda užurbano radi na dovođenju pojačanja. Već je pao dogovor sa Kingsom Kangvom, vezistom Arsenala iz Tule, a čeka se sporazum sa štoperom Sočija Rodrigaom...

Podsećanja radi, Gajić ima 26 godina, lane je igrao za OFK Beograd i Bordo, a prošle godine je upisao debitantski nastup u dresu A reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading