NAKON JEZIVE SEZONE: Veliki LJUBIMAC Grobara se na emotivan način OPROSTIO od navijača Partizana!

Autor:

Sport

28.05.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška vremena za Grobare.

NAKON JEZIVE SEZONE: Veliki LJUBIMAC Grobara se na emotivan način OPROSTIO od navijača Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Rikardo i Natho

Vezista Partizana Bibras Natho poslao je emotivnu poruku Grobarima, kao oproštaj od sezone 2021/2022, tokom koje su crno-beli ponovo ostali bez trofeja.

Dugogodišnji reprezentativac Izraela obećao je navijačima pehare naredne takmičarske godine, a tom prilikom odao je veliko priznanje šefu struke Aleksandru Stanojeviću na svemu što je učinio za Partizan u svom drugom mandatu na klupi Parnog valjka.

Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem da sam ponosan što sam deo ove ekipe, koja je imala sjajan učinak u prvenstvu, osvojila 98 bodova, stilgla do finala kupa i osmine finala Lige konferencije. Sve zahvaljujući saigračima i neverovatnom stručnom štabu - naveo je iskusni veznjak na Instagramu, a potom je dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bibars Natcho (@bibars66)

 

Znam da se nećemo predati. Vratićemo se jači, puni energije da uzmemo sve trofeje naredne sezone. Nadam se da će navijači ispuniti stadion i podržati nas, jer smo zajedno jači - podvukao je Natho, koji je upisao dabl-dabl učinak u crno-beloj opremi od 11 golova i 12 asistencija u svim takmičenjima.

Podsetimo da je 34-godišnji Natho od 2019. godine u Humskoj, kada je stigao iz Olimpijakosa, a nedavno je produžio ugovor sa Partizanom, pa će kreirati igru crno-belih i sledeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading