NEVEROVATNE SCENE: Dok su crveno-beli slavili, igrači Partizana se svađali na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partzana poraženi su rezultatom 2:1 u finalu nacionalnog Kupa.

NEVEROVATNE SCENE: Dok su crveno-beli slavili, igrači Partizana se svađali na terenu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Sa dva pogotka Aleksandar Katai je srušio sve nade trenera Aleksandra Stanojevića i crno-belih fudbalera da mogu stići barem do trofeja u najmasovnijem Kup takmičenju, a očigledno je novi neuspeh teško pao svima u redovima vicešampiona Srbije.

Naime, nakon dodele srebrnih medalja koje su pripale poraženoj ekipi u finalnom susretu, stručno rukovodstvo Partizana i fudbaleri su krenuli ka tunelu beogradske „Marakane“ koji vodi ka svlačionici. Međutim, nisu svi igrači crno-belih to učinili. Dvojica internacionalaca Bibras Natho i Rikardo Gomeš ostali su na terenu, verovatno u želji da na sportski način isprate dodelu pehara pobedničkoj ekipi.

To je izazvalo reakciju strelca jedinog pogotka na meču za crno-bele Slobodana Uroševića i Bojana Ostojića koji su prišli dvojici stranaca u redovima crno-belih i pokušali da im objasne da treba da krenu ka svlačionici. Izraelski internacionalac to nije prihvatio, pa se na osnovu snimka može videti da su pale i teške reči, ali Bibras Natho nije želeo da „posluša savet“ klupskih drugova.

Dok je trajala prepirka, najbolji strelac Partizana i reprezentativac Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš, stajao je sa strane i u čudu pratio šta se događa.

Dešavanja sa terena našeg najvećeg stadiona možete pogledati na sledećem snimku:

 

 

Što bi naš narod rekao, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali svakako ne priliči velikom klubu da se njegovi članovi na ovakav način svađaju i to na samom terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading