HULIGANSKI PIR: Pretučen sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

28.05.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde pretučen je pre par dana na put uka školi.

HULIGANSKI PIR: Pretučen sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Učenik osmog razreda Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ u Smederevu, N.S. pretučen je od strane nekolicine svojih vršnjaka.

Na njega su nasrnula dvojica učenika iste škole, kao i jedan srednjoškolac, a N.S. inače sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde je usled zadobijenih povreda prebačen na beogradski VMA gde mu je ukazana pomoć. Kako se sazneje četvrtnaestogodišnjem dečaku je polomljen nos i dva zuba.

Povodom svih dešavanja, Predrag Sikimić je za „Blic“ izjavio:

- Moja supruga radi u toj školi, predaje fizičko. Da se razumemo, ja školu ne krivim, to je dobra škola, gde moj mlađi sin ide u peti razred, a stariji u osmi. Napad se desio na 30 metara od škole, u blizini banke. Zapravo, bilo je tu dosta statista koji su stajali pored zgrade, jedno njih 13 do 15, ali su samo njih trojica maltretirala mog sina.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ističe i šta je razlog napada:

- Odatle sve i počinje. Jedan od njjih je pretodno prokomentarisao i mom sinu rekao ružnu stvar o njegovoj majci, mojoj supruzi, i to je moje dete čulo. Preneto im je dalje da se to mom sinu nije dopalo, da ga je pogodilo i tada su očigledno odlučili da ga napadnu.

Kako dodaje, njegov sin N. S. je krenuo u školu oko 14 časova, kada ga je susreo drug i rekao mu da dođe iza zgrade, nagovestio mu je da tu ima još dečaka, ali da je "sve sređeno".

- Moj sin je bez ikakve slutnje da će se dogoditi tako nešto krenuo iza te zgrade. Došao je, krenuli su razgovori nekoliko minuta i onda je počelo maltretiranje. U jednom momentu dečak sedmog razreda udara dva puta mog sina, i to ozbiljno, to je inače učenik moje supruge. Zatim prilazi još jedan, i pokušava da ga udari ali moj si se odbranio, da bi na kraju prišao jedan srednjoškolac, dakle treći, i udara ga tri ili četiri puta. Posle toga moje dete izlazi na šetalište, krvavo, nailazi na profesora koji ga odvodi u školu - kaže on.

Kako dodaje iz škole su ga pozvali i obavestili o nasilju koje je njegov sin doživeo.

- Išli smo u Hitnu, u Urgentni, kod inspektora i sada čekamo da sledeće nedelje tužilaštvo uradi svoj deo posla – istakao je za „Blic“ Predrag Sikimić uz napomenu da su njegovom sinu nakon prijema u Urgentni centar, povrede nosa sanirane na beogradskom VMA.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading