J****O TI MATER I POREKLO: Navijači Malmea BRUTALNO izvređali Ibrahimovića zbog OVOGA! (FOTO)

Autor:

Sport

28.05.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Milana našao sa na meti pristalica kluba u kojem je počeo karijeru, jer je nedavno uradio nešto nezamislivo.

J****O TI MATER I POREKLO: Navijači Malmea BRUTALNO izvređali Ibrahimovića zbog OVOGA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović (40) danas je jedan od najboljih fudbalera u istoriji, nedavno je osvojio titulu šampiona Italije sa Milanom i to je bilo prvo slavlje roso-nera u Seriji A posle 11 godina.

Švedski napadač svoj profesionalni put počeo je u Malmeu, prvo u omladinskoj školi od 1995. do 1999. godine, a potom od 1999. do 2001. u seniorskom fudbalu.

U dresu "plavih" odigrao je je 47 utakmica i postigao 18 golova, ali ta ljubav je pukla zbog jednog kontroverznog poteza momka koji vuče poreklo sa Balkana.

Naime, popularni Ibra je nedavno kupio akcije Hamarbija, najvećeg rivala Malma, kluba u kojem je imao prvi dodir sa loptom i gde je rođen.

Republika

Foto: Starsport

 

Navijači Malmea mu to nisu zaboravili, prvo su Zlatanu polomili statuu ispred stadiona "Eleda", a juče su na "Tele 2" areni izvređali brutalno Ibrahimovića.

- Prodao si svoj rodni grad kao kesu lešnika. Jebemo ti mater i tvoje poreklo - stajalo je na parolama navijača Malmea.

 

 

Da radost za pristalice aktuelnog šampiona Švedske bude još veća, Malme, čiji je trener naš stručnjak Miloš Milojević, a najbolji igrač Veljko Birmančević pobedio je 4:3 posle penala, a u regularnom toku bilo je 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading