POTRES: Ronaldo ponovo ide u ITALIJU!

Autor:

Sport

28.05.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju jednog poznatohg medija sa Apenina, Kristijano bi posle samo godinu dana od povratka u Mančester junajted, mogao i da napusti "crvene đavole"

POTRES: Ronaldo ponovo ide u ITALIJU!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo (37) jedan je od najboljih fudbalera svih vremena, a prošlog leta izazvao je pravi bum kada je napustio Juventus i u transferu vrednom samo 15.000.000 evra pojačao Mančester junajted.

Portugalski napadač tačnije se vratio na Old Traford posle 12 godina, potpisao ugovor na dve godine, ali nije to više onaj klub u kojem je osvajač šest Zlatnih lopti dominirao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kapiten nacionalnog tima "navigatora" ove sezone odigrao je 39 utakmica u svim takmičenjima, postigao 24, a namestio tri gola, ali deluje da neće igrati od leta na Ostrvu.

Iako je Erik ten Hag, novi trener Mančester junajteda naveo da želi da radi sa Kristijanom, deluje da Ronaldo ima druge planove i ponovo su vezani za Apenine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag, novi trener Mančester junajteda

Najuticajni rimski lsit "Il Messaggero" prenosi da je Roma, osvajač Lige konferencija, počela pregovore sa legendarnim Portugalcem.

Čelnici "vučice" objasnili su mu plan i šta se od njega očekuje ako dođe u Rim, a iskusni napadač je naravno želja trenera Žozea Murinja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Zemljaci su zajedno radili u Real Madridu i tada su osvojili Primeru, Kup Kralja i Superkup Španije.

Za sada nisu poznati finansijski detalji potencijalnog posla, ali ukoliko "đalorosi" dovedu Kristijana Ronalda i veliku želju Paola Dibalu kao slobodnog igrača, sigurno bi bili konkurentniji u Ligi Evrope i Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading