LEGENDARNI GRADONAČELNIK LJUBLJANE HVALIO VUČIĆA! Ima viziju i hrabrost, za mene je ovo FASCINANTAN RAZVOJ! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.05.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

LEgendarni gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković gostovao je na "Euronjuzu"i osvrnuo se na izgradnju jednom od simbola prestonice Srbije - Beogradu na vodi.

LEGENDARNI GRADONAČELNIK LJUBLJANE HVALIO VUČIĆA! Ima viziju i hrabrost, za mene je ovo FASCINANTAN RAZVOJ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Janković je govorio o vremenu kada je projekat počeo.

- Ja se sećam kako je to počelo. Bio sam pozvan na jedan okrugli sto, kao gradonačelnik Ljubljane, gde smo špričali o investicijama. Tad je uvodnu reč imao predsednik Vlade Vučić - prisetio se.

 

 

- On kaže razvijaćemo Srbiju preko razvoja Beograda, a ja kažem sam sebi: "Što ni jedan moj premijer, u Sloveniji, to nikad nije rekao - istakao je Janković i dodao:

- Za mene je to fascinatan razvoj, 3 milijarde investicije koje niko neće odneti, tu je, u Beogradu, ko god se bude menjao: predsednik države, predsednik Vlade, gradonačelnik, grad na vodi ostaje. - 

Tom prilikom je i voditeljka Minja Miletić rekla da nije verovala u projekat i da je često kritikovala, ali da je neosporno da je danas Beograd na vodi jedan od simbola prestonice.

- Neko je morao imati viziju i hrabrost - zaključio je Janković.

U istom intervjuu najbolji evropski gradonačelnik osvrnuo se i na navode da Srbija podržava Rusiju:

Predsednik Vučić je osudio rat, to je činjenica. Ali je izjava da ruske firme neće kupovati po Srbiji po malim cenama bila korektna. To treba poštovati. Na kraju, hajde da gledamo budućnost, rat će se završiti. Gledao sam intervju predsednika Vučića i potpisujem ono što je rekao. U principu, on brine za Srbiju. Ako vam je neko prijatelj za ceo život i vi mu u jednom trenutku kažete da ga više ne priznajete, onda nešto nije u redu sa vama - rekao je gradonačelnik Janković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading