ZAHAVI, MENDEŠ I PNINI DOBIJAJU KONKURENCIJU: Seksi Lorena postaje agent! (FOTO)

Autor: Marija Stefanović

Sport

24.05.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna kanadska fudbalerka posle završetka karijere dobila FIFA licencu i prelazi u menadžerske vode.

ZAHAVI, MENDEŠ I PNINI DOBIJAJU KONKURENCIJU: Seksi Lorena postaje agent! (FOTO)

Foto: Instagram.com/lsesselmann

Seksi menadžerki niko od fudbalera neće smeti da kaže ne!

Nekadašnja kanadska reprezentativka Loren Seselman dobila je FIFA licencu i ubuduće će raditi kao agent. Zasad nije poznato da li će se ona ograničiti na ženski fudbal ili će ući u carstvo muškog, gde se vrte milijarde u svakom prelaznom roku. Bez obzira na to šta odluči, možemo reći da će Pini Zahavi, Žorž Mendeš, Fali Ramadani i ostali dobiti nikad lepšu konkurenciju.

Foto: Tanjug/AP

Fali Ramadani

 

Atraktivna Loren igrala je 15 godina profesionalno fudbal, a branila je boje Kanade iako je rođena u SAD. Tokom dugogodišnje karijere igrala je još za Atlantu, Hjuston, Indijanu i druge, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. okitila se bronzanom medaljom.

 

 

Seselmanova je otišla u penziju pre četiri godine, ali je fudbal i dalje ostao njena najveća ljubav. Zbog toga želi da ostane deo ovog sporta, samo u novoj ulozi.

- Uvek mi je želja bila da postanem profesionalna fudbalerka i to sam uspela. Ovaj sport je moja najveća strast i nešto bez čega ne mogu da živim. Fudbal mi je dao mnogo tokom života i uvek ću biti zahvalna na tome. Zato želim da ostanem deo igre na neki način. Ja držim treninge u raznim državama, kao i motivacione govore. Želim da pomognem devojkama da se izbore za svoje mesto pod suncem. Ubuduće ću raditi i kao menadžer, mada još moram dosta da učim o tom poslu - rekla je zanosna plavuša.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading