DELIJE ZOVU NA SPEKTAKL: KUPI BARJAK i proslavi NOVU TITULU! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde saopštenjem su ponovo podsetili sve zalljubljenike u crveno-bele boje da dođu na Marakanu i nedeljno veče iskoriste kako bi se radovali petom uzastopnom trofeju šampiona Srbije svojih ljubimaca.

DELIJE ZOVU NA SPEKTAKL: KUPI BARJAK i proslavi NOVU TITULU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije

Navijači i igrači Crvene zvezde sitno odbrojavaju do pete uzastopne titule šampiona Srbije, ali pre svega crveno-beli večeras (18.30) na Marakani moraju da ostanu neporaženi protiv Voždovca kako bi overili trofej nacionalnog prvaka.

Euforija je velika, a poslednji poziv da se napuni stadion "Rajko Mitić" uputile su i Delije:

- Delije, još jednom vas pozivamo da napunio Marakanu i osvojimo novu titulu. Utakmica počinje u 18.30 sati. Potrudite se da ranije dođete ispred stadiona, kupite barjak koji će se prodavati na štandovima oko stadiona i na vreme uđete na stadion. Svi bi trebalo da budu na svojim mestima i da sačekaju izlazak igrača na teren kada će se i zavioriti svi barjaci - stoji u pozivu Delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading