GROM IZ VEDRA NEBA: Mitrović TRLJA RUKE zbog reprezentativca, Fulam dovodi BRUTALNO pojačanje iz Lacija!

Autor:

Sport

22.05.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, London čeka "bombu" za Premijer ligu!

GROM IZ VEDRA NEBA: Mitrović TRLJA RUKE zbog reprezentativca, Fulam dovodi BRUTALNO pojačanje iz Lacija!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija Strakoša i Milinković-Savić, uz ilustraciju Aleksandra Mitrovića

Uprava Fulama, srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića, "naciljala" je ogromno letnje pojačanje u liku golmana Lacija Tomasa Strakoše, preneo je "transfer guru" Fabricio Romano.

Čuvar mreže Nebesko-plavih standardni je reprezentativac Albanije (19 nastupa), a na leto mu ističe ugovor sa Lacijalima, pa će "Olimpiko" napustiti bez obeštećenja.

Strakoša će napustiti Lacio kao slobodan agent. Nekoliko klubova je pokazalo interesovanje, Fulam je jedan od njih, ali ništa još uvek nije potpisano. Doneće odluku vrlo brzo sa svojim agentom Pinijem Zahavijem. Fulamov dogovor sa Manorom Solomonom (Šahtjor) je propao - naveo je Romano na Tviteru.

 

 

Strakoša je rođen u Atini 1995. godine i karijeru je počeo u Panioniosu. Potom je prešao u Lacio za koji je odigrao 164 utakmice, a sva je prilika da će se naredne sezone okušati u Premijer ligi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading