POKLONIO SE ZVEZDI NA OPROŠTAJU! Stanojević predao titulu crveno-belima...

Autor:

Sport

21.05.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana, dočekaće niški Radnički u poslednjem kolu plej ofa Superlige Srbije. Meč je zakazan za nedelju od 18 i 30.

POKLONIO SE ZVEZDI NA OPROŠTAJU! Stanojević predao titulu crveno-belima...

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević oglasio se dan uoči meča u Humskoj. Bila je ovo ujedno i oproštajna konferencija Stanojevića, barem kada govorimo o tekućoj sezoni u Superligi Srbije:

- Još matematički imamo šansu za titulu, spremamo se, motivisani smo, nadamo se najboljem. Ne očekujem defanzivni Radnički. Kad primite gol, nije lako da se vratite. Pretpostavljam da će igrati normalnu utakmicu. Biće sigurno vrlo motivisani, od jedne utakmice im zavisi odlazak u Evropu. 

 

 

Pamte navijači Partizana da je Voždovac u šampionskoj trci 2017. godine sapleo Crvenu zvezdu, priželjkuju isti scenario i u nedelju uveče. 

– Nešto ne verujem u te neke stvari što se tiče istorije. Svaka ekipa može da priredi iznenađenje. Verujem da Voždovac može uvek da iznenadi. Imaju ekipu kadru da to učini. Rekao sam ranije da ne verujem da ćemo biti šampioni iz hiljadu razloga, a nadu svakako imamo. Izvešćemo najbolji sastav, u nameri da učinimo šta je do nas, da pobedimo Radnički. Koliko god navijača da bude, u manjem ili većem broju, voleo bih da dođu da nas podrže – poručio je Aleksandar Stanojević koji je čitave sezone govorio kako će se njgov tim boriti za titulu, ali je dva kola do kraja presekao i oprostio se od šampionskog naslova...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
СССС

21.05.2022 20:56

И вас је Вождовац изненадио у прошлом колу. Ил' није јбт.

VALJAK I NAVIJACI

21.05.2022 21:24

DOK JE OVA NESPOSOBNA UPRAVA TITULE ZA PARTIZANA NEMA. KAKO NEMA KO DA IM TO KAZE. BARABE U FOTELJI ! OJADISE NAM KLUB !