VRHUNSKO PONIŽENJE UOČI MUNDIJALA: Piksijeva Srbija ovo NIJE ZASLUŽILA!

Autor:

Sport

18.05.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko visoko leti, nisko pada!

VRHUNSKO PONIŽENJE UOČI MUNDIJALA: Piksijeva Srbija ovo NIJE ZASLUŽILA!

Foto: Starsport

Žreb za Svetsko prvenstvo, održan 1. aprila u Dohi, spojio je Kamerun i Srbiju već u grupnoj fazi, a selektor afričke selekcije Rigobert Song uveren je u prolaz u nokaut fazu!

Štaviše, nekada pouzdani defanzivac računa da će se Kamerunci plasirati u polufinale Mundijala, a iz njegovih reči se može zaključiti da će iz grupe "izaći" zajedno sa Brazilom.

Naš cilj je da dođemo najmanje do polufinala Svetskog prvenstva - počeo je Song, a potom je obrazložio:

 

 

Veoma je jaka grupa. Brazil nije samo prvi na FIFA rang listi, to je reprezentacija koja je pet puta osvojila Svetsko prvenstvo i ima neverovatnu bazu talenata. Švajcarska je impresionirala na Evropskom prvenstvu prošle godine, izbacila je Francusku, ima pametan miks iskusnih igrača i mladih lavova sa oštrim zubima, baš kao i mi u Kamerunu. Srbija je takođe strašan sastav, ali... Kamerun je uvek Kamerun, mi smo posvećeni da pokažemo da se nismo slučajno osmi put u istoriji plasirali na prvenstvo - dodao je Rigobert Song.

Reprezentaciji Srbije, koju sa uspehom predvodi selektor Dragan Stojković Piksi, ostaje da na terenu da sve od sebe kako bi zahuktale Kamerunce spustila na zemlju. Nema sumnje, čeka nas vrela jesen u Kataru...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading