NI BARSA NI PSŽ: Mesi ide van EVROPE, i pored PLATE, imaće dodatnu ZARADU!

Autor:

Sport

17.05.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac doneo odluku oko novog kluba!

NI BARSA NI PSŽ: Mesi ide van EVROPE, i pored PLATE, imaće dodatnu ZARADU!

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

Barselona, Pari Sen Žermen, rodna Argentina? Lionel Mesi ima ugovor sa Parižanima do leta 2023. godine i već su počela licitiranja gde će Leo nastaviti karijeru nakon isteka saradnje sa "svecima".

Govorilo se da bi mogao da produži ostanak u Gradu svetlosti, ili se vrati u Kataloniju iz koje je otišao posle 20 godina, a tu je i domovina kao opcija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, prema pisanjima španskog "Asa", Lionel Mesi postaće novi fudbaler Inter Majamija, člana američke MLS lige.

Poznat je i razlog ovakve odluke jer je Leo kupio 35 odsto deonica kluba koji je osnovao legendarni fudbaler Dejvid Bekam, koji je i predsednik.

 

 

Kada bude otišao u Ameriku, Argentinac će imati 36 godina, igraće za svoj tim i tako sebi direktno donositi novac, najviše od marketinga.

Kada govorimo o samom Inter Majamiju, osnovani su pre četiri godine, a boje "rozih" brane od poznatijih imena Gonzalo Iguain, Blez Matuidi, Kiran Gibs, Deandre Jedlin, a trener je Fil Nevil.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gonzalo Iguain u dresu Inter Majamija

Lionel Mesi nije se pokazao baš i najbolje u prvoj sezoni u dresu Pari Sen Žermena iako je osvojena titula šampiona Francuske pošto je odigrao 33 utakmice, dao 11 i namestio 13 golova u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading