STANKOVIĆ JASAN: Nema OPUŠTANJA!

Autor:

Sport

14.05.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred meč sa Napretkom.

STANKOVIĆ JASAN: Nema OPUŠTANJA!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

U okviru šestog kola plej-ofa Linglong Superlige Srbije, Napredak će dočekati ekipu Crvene zvezde.

Trener, crveno-belih, Dejan Stanković. kaže da je njegova ekipa vrlo ozbiljno shvatila ovu utakmicu.

- Ekipa igra dosta dobro. Odlučno igraju u ovom plej-ofu, ali još nije kraj. Jednostavno, ovaj fokus, ovaj odnos i ovakav ritam moramo da zadržimo do kraja. Prolaskom u finale kupa, kao što smo i pričali, izvukli smo maksimalan broj utakmica u sezoni na našu veliku sreću i zadovoljstvo, ali i na sreću naših navijača, koji su uvek tu, što su pokazali i protiv Novog Pazara. Tako da, svi zajedno idemo ka našem cilju. Čeka nas nezgodno gostovanje. Moram biti iskren i reći da Napredak u ovom plej-ofu nije ostvario pobedu, niti postigao gol, ali to ne treba da nas zavarava niti opušta. Uvek je to nezgodno i teško gostovanje. Uvek kada igraš van Marakane je dosta teže. Očekujem samo ozbiljan pristup od prvog minuta, kao što smo to radili u poslednjih nekoliko utakmica - rekao je Stanković.

 

 

Još uvek ne želi da priča o tituli.

- Igrači su svesni cele situacije, i neće se uspavati. Ko može da se uspava, kada si napravio takav uspeh do sada, da si bio na minus pet, a sada si na plus dva. Kako da se uspavamo. Ne vidim razlog za tim, niti želimo da se uspavamo. Naprotiv, ostaćemo budni do kraja - dodao je.

Osvrnuo se i na finale Kupa Srbije.

- Kao što kaže Žoze Murinjo, finala nisu za igranje, finala su za pobeđivanje, tako da gde god da igramo, nama je jasan cilj - zaključio je.

Crvena zvezda i Napredak će se sastati u nedelju od 18:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading