MORBIDNI NAVIJAČI NICE: "On je Argentinac, koji ne pliva dobro, Emilijano je potonuo"... Sramna pesma zbog POGINULOG Sale! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice kluba s Azurne obale prešli sve granice ljudskosti!

MORBIDNI NAVIJAČI NICE: "On je Argentinac, koji ne pliva dobro, Emilijano je potonuo"... Sramna pesma zbog POGINULOG Sale! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Nice na utakmici finala Kupa Francuske protiv Nanta

Fudbalski svet bio je u šoku tokom januara 2019. godine kada je saopšteno da je Emiljano Sala, argentinski napadač poginuo jer mu se srušio avion kojim je leteo kako bi potpisao ugovor sa Kardif sitijem.

Preminuli špic bio je idol navijača Nanta čiji je dres nosio od leta 2015. godine, a odigrao je 133 utakmice i postigao 48 golova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Pesma navijača "kanarinaca" u njegovu čast ide - "On je Argentinac, koji nikada ne odustaje, Emilijano Sala, Emilijano Sala".

Nedavno su žuto-zeleni pobedili Nicu u finalu Kupa Francuske sa 1:0, a pristalice kluba s Azurne obale očigledno se nisu oporavili od poraza pa su prepevali pesmu posvećenu Argentincu uz sramne i bolesne reči - "On je Argentinac, koji ne pliva dobro, Emilijano je potonuo, Emilijano je potonuo".

 

 

Ukoliko je to sada uopšte bitno, sve se dogodilo na utakmici Nice i Sent Etijena, a domaćin je pobedio sa 4:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading