STANKOVIĆ POVUKAO RADIKALAN POTEZ NAKON UTAKMICE!

Autor:

Sport

11.05.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mario za medije.

STANKOVIĆ POVUKAO RADIKALAN POTEZ NAKON UTAKMICE!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde su u polufinalu Kupa Srbije slavili protiv Novog Pazara ubedljivim rezultatom od 8:0.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, nije došao da razgovara sa medijima, već je otišao da slavi sa igračima i navijačima.

Umesto njega, reporterima se obratio pomoćni trener, Nebojša Milošević.

- U završnici takmičenja i sezone, kada je nekoliko utakmica ostalo do kraja i kada je aktivna borba za trofej, šef stručnog štaba Dejan Stanković i svi mi insistiramo da kvalitetan pristup bude od prvog minuta, te da najozbiljnije i najprofesionalnije uđemo u meč sa ciljem plasmana u finale. Mislim da je profesionalni odnos dominirao svih 90 minuta, a brzim golovima na startu meča i efikasnom igrom, uspeli smo praktično sve da rešimo. Imali smo kvalitetan odnos i pristup, onakav kakav se podrazumeva kada se nosi dres Crvene zvezde. Dominirali smo i u drugom poluvremenu, igrači koji su ušli sa klupe su dali značajn doprinos plasmanu u finale. Videli smo lepe golove, dva Stankovića, jedan Stanića... Lepo veče koje nas vodi u finale i borbu za trofej - izjavio je Milošević.

 

 

U narednoj utakmici ih čeka Napredak iz Kruševca.

- Završnica je takmičenja, imamo još tri utakmice i maksimalno smo koncentrisani i motivisani. Idemo iz meča u meč ka osvajanju oba trofeja. To je gen Crvene zvezde i to nam je u krvi. Hvala i navijačima, jer uz njihovu pomoć i podršku je sve lakše i lepše - zaključio je.

Oni se sastaju u finalu Kupa sa Partizanom, 26. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading