ZVEZDI I PARTIZANU JE PROMAKAO, PIKSIJU NEĆE: Reprezentacija Srbije dobija TOP POJAČANJE sa severa Evrope! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.05.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin nastavio da briljira.

ZVEZDI I PARTIZANU JE PROMAKAO, PIKSIJU NEĆE: Reprezentacija Srbije dobija TOP POJAČANJE sa severa Evrope! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Veljko Birmančević nastavlja da pruža sjajne partije na severu Evrope. Birmančević je bio strelac lepog pogotka u pobedi Malmea nad Mjalbijem (2:0), što je njegov drugi ovosezonski pogodak.

Brzonogi igrač je primio dugačak pas od Nansija, izašao je "jedan na jedan" sa golmanom rivala koga je uspeo da "nadmudri" lucidnim udarcem spoljnim delom kopačke.

Njegov gol možete pogledati u videu, a potom je uspeo i da asistira saigraču sa drugi pogodak trenutno drugoplasiranog tima švedskog šampionata.

 

 

Sjajne igre Birmančevića u Skandinaviji sigurno neće promaći selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, budući da postoje veliki izgledi da će biti pozvan u nacionalni tim za mečeve Lige nacija u okviru junskog ciklusa.

Podsetimo, Birmančević (24) je karijeru počeo u Partizanu, potom se preselio u Čukarički jer nije dobio pravu priliku u Humskoj, a pre odlaska u Malme bio je na meti Crvene zvezde. Posle 18 prošlosezonskih golova i nastupa u Ligi šampiona privukao je pažnju klubova iz jačih evropskih liga, a videćemo hoće li uspeti već ovog leta da naplati odlične partije u plavom dresu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading