PIKSI U ŠPANIJI: Selektor gleda dvojicu "orlova" (FOTO)

Autor:

Sport

02.05.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u junu će igrati utakmice B Lige nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu i Švedske i Slovenije u gostima.

PIKSI U ŠPANIJI: Selektor gleda dvojicu "orlova" (FOTO)

Foto: FSS

Dragan Stojković i Goran Đorović u Madridu

Selektor Dragan Stojković Piksi ništa ne prepušta slučaju, pa su njegov stručni štab i on tokom prošle i ove nedelje boravili širom Evrope kako bi gledali kandidate za nacionalni tim.

Strateg "orlova" i Goran Đorović, jedan od njegovih najbližih saradnika boravi u Madridu gde večeras gleda utakmicu Hetafea i Betisa.

 

 

U redovima domaćina nalaze se standardni reprezentativci - Stefan Mitrović, štoper i zamenik kapitena i vezista Nemanja Maksimović.

Podsetimo da je minulog vikenda u Amsterdamu na meči Ajaks – Cvole boravila delegacija FSS na čelu sa direktorom A selekcije Stevanom Stojanovićem, a susret Bundeslige u Dortmundu, između Borusije i Bohuma, posmatrao je Bratislav Živković, pomoćnik selektora Dragana Stojkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading