HULIGANSKI PIR: Oglasili se i iz kluba nakon prebijanja mladog fudbalera!

Autor:

Sport

07.05.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportska javnost u Srbiji šokirana je onim što se dogodilo na igralištu u Batajnici.

HULIGANSKI PIR: Oglasili se i iz kluba nakon prebijanja mladog fudbalera!

Foto: FK BSK Batajnica

Mladi šesnaestogodišnji Aleksa, golman ekipe BSK-a iz Batajnice prebijen je danas na fudbalskom terenu tokom susreta Omladinske lige u kojoj su se sastale ekipe BSK-a i Siti kluba.

Nakon svih dešavanja, prvi čovek ekipe iz Batajnice je za "Telegraf" izjavio:

– Uzrok je to što su kriminalci oko srpskog fudbala, pogotovo beogradskog, što se beogradski sport nalazi u totalnoj katastrofi i što ga vode nestručni ljudi. To je razlog za ovu celu situaciju, gde svako može da priđe i ugrozi bezbednost detetu zbog dečjeg rezultata. On je napao našeg golmana, golman zadržava loptu, kraj utakmice. Čovek preskače, 36 godina ima, preskače ogradu, udara dete i onda ga šutira. Jel to normalno?! To ni u Zimbabveu nema – rekao je predsednik BSK-a iz Batajnice Đuranović i dodao

– Golman je dobro dete, on je 2005. godište. To Kovilovo je poznato po incidentima, nema policije, nema ozbebeđnja i kako da pustimo decu da igraju negde? Treba da brinemo da li će ih neko prebiti ili ne? Sport treba da bude kao pozorište, počeće da gađaju fudbalere sa jajima, ciglama, gde vodi sve ovo? Zamislite roditelje koji treba da puste dete u bilo kakav sport, a neko uđe i prebije to dete, šta da rade oni? – istakao je Đuranović uz napomenu da je napadač na mladog fudbalera priveden pravdi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading