POTPUNO NEOČEKIVANO: Zvezda OSTALA bez tri boda!

Autor:

Sport

13.04.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 22. kola Omladinske lige Srbije sastale su se ekipe Brodarca i Crvene zvezde.

POTPUNO NEOČEKIVANO: Zvezda OSTALA bez tri boda!

Foto: Starsport

Po malo neočekivano, mlade nade Crvene zvezde poražene su na stadionu na Starom sajmištu rezultatom 3:1 (1:1).

Domaća ekipa povela je u 20. minutu susreta preko Dimitrija Tabakovića, ali su crveno-beli do odlaska na odmor uspeli da poravnaju rezultat. Strelac u 39. minutu bio je Mirko Nikolašević.

U nastavku susreta ekipa Brodarca stiže do pobede, a u strelce su se upisali Dimitrije Tabaković što je bio njegov drugi pogodak na susretu i Marko Vranješ.

 

 

Treba naglasiti da je ovo mladim fudbalerima Crvene zvezde tek treći poraz u sezoni. Uz to su ostvarili 19 pobeda, a interesantno je napomenuti da u dosadašnjem toku šampionata niti jedan meč nisu okončali nerešenim rezultatom.

Nakon ovog susreta Crvena zvezda je ostala lider Omladinske lige Srbije sa 57 osvojenih bodova. Ekipa Partizana je drugoplasirana sa 13 bodova manje, a trećeplasirana Vojvodina ima 38. Ekipa Brodarca trenutno zauzima osmu poziciju sa 31 osovjenim bodom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading