PA DA LI JE MOGUĆE? Nemci će uzeti Dzjubu Zvezdi PRED NOSOM?

Autor:

Sport

07.05.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dobili ogromnu konkurenciju u dovođenju Rusa.

PA DA LI JE MOGUĆE? Nemci će uzeti Dzjubu Zvezdi PRED NOSOM?

Foto: Tanjug/AP

Artem Dzjuba

Već neko vreme domaći mediji bruje o potencijalnom dolasku ruskog napadača Artema Dzjube u redove Crvene zvezde. Igrač Zenita, koji ima 33 godine, je svestan da ruski timovi neko vreme neće moći da igraju takmičenja, a takođe, njemu ističe ugovor za dva meseca.

Međutim, mnogi evropski klubovi su zainteresovani za njegove usluge, a među njima je Bajer Leverkuzen, koji predstavlja ubedljivo najozbiljniju konkurenciju crveno-belima u dovođenju Rusa.

Osim što igraju u jednoj od pet najjačih liga na svetu, Bajer se ove sezone bori i za direktan ulazak u Ligu šampiona, dok Zvezda, ako osvoji titulu, će mesto u najelitnijem takmičenju tražiti kroz kvalifikacije.

 

 

Podsećamo da se u nemačkom timu nalaze i Dzjubini saigrači iz reprezentacije Andrej Lunev i Sardar Azmun. Takođe, "Farmaceutima" je Crvena zvezda prošle sezone uzela Aleksandra Dragovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading