NOVI DETALJI U VEZI UBISTVA LUKE ŽIŽIĆA: Otkriveno u kakvom odnosu su bili osumnjičeni i žrtva

Autor:

Hronika

07.05.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevčanin Stefan M. (23), osumnjičen za ubistvo Luke Žižića (37) pre devet dana u kafiću "Ritual" u novobeogradskom bloku 44, prema nezvaničnim saznanjima nije imao ličan sukob sa Žižićem.

NOVI DETALJI U VEZI UBISTVA LUKE ŽIŽIĆA: Otkriveno u kakvom odnosu su bili osumnjičeni i žrtva

Foto: twitter.com/printscreen

Stefan M.

Stefan M. je, kako se sumnja, unajmljen da likvidira Luku Žižića, a navodno mu je za to plaćeno novcem i drogom, pišu Novosti.

Podsetimo, policija je brzo identifikovala napadača na Žižića, a pretresom stana u kojem je on pronađen pripadnici MUP su pronašli izvesnu količinu narkotika i novca.

Republika

Foto: Republika.rs

Ubijeni Luka Žižić sa porodicom

Stefanu M. se na teret stavljaju teško ubistvo na podmukao način, nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti i određen mu je pritvor do 30 dana. Stefan M. nije osuđivan, prenose Novosti.

Osumnjičeni Kraljevčanin saslušan je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu, a na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka, potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading