DZJUBA JE NEOPHODAN ZVEZDI: Nekadašnji fudbaler Zenita podržava prelazak ruskog reprezentativca u Beograd!

Autor:

Sport

06.05.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji ruski reprezentativac Aleksandar Mostovoj izrekao je niz neprikladnih reči kada je u pitanju potencijalni trenasfe Artema Dzjube na stadion "Rajko Mitić", ali očigledno je da njegovo mišljenje ne dele svi u Rusiji.

DZJUBA JE NEOPHODAN ZVEZDI: Nekadašnji fudbaler Zenita podržava prelazak ruskog reprezentativca u Beograd!

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, nekadašnji fudbaler Zenita, Dmitrij Radčenko smatra da bi prelazak Artema Dzjube u redove Crvene zvezde bio izuzetno dobar potez za ruskog reprezentativca:

– Veliko je iznenađenje da je Crvena zvezda zainteresovana za takvog napadača kakav je Dzjuba. Može da bude primer mladim igračima. Znamo da Zvezda radi izuzetno dobro sa mladim fudbalerima, koji kasnije odlaze u jaka prvenstva. Za njih je vrlo važno da svake godine igraju u evropskim takmičenjima, a posebno u Ligi šampiona. Sigurno je da tako iskusan igrač može da pomogne i da je neophodan Crvenoj zvezdi i stručnom štabu – istakao je Dmitrij Radčenko za ruske medije.

Bura je pokrenuta, ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će na kraju do realizacije transfera i doći, ali treba imati i u vidu da je interesovanje za Artema Dzjubu pokazao i istanbulski Fenerbahče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading