ČETVORO DECE OSTALO BEZ OBA RODITELJA: Pokrenuta akcija da im se kupi kuća u kojoj žive kao podstanari

Autor:

Svet

06.05.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri mladića koji su tragično izgubili oba roditelja za nekoliko meseci mole za pomoć da kupe svoj dom. Padraig i Elaine Kliford, iz Kerija, preminuli su u roku od nekoliko meseci nakon što su se oboje borili sa rakom, ostavljajući iza sebe četiri sina: Patrika (21), Džeka (14), Endrua (8), i Konora(5).

ČETVORO DECE OSTALO BEZ OBA RODITELJA: Pokrenuta akcija da im se kupi kuća u kojoj žive kao podstanari

Foto: Go Fund Me, Facebook

U januaru je Padraig (46) preminuo nakon borbe sa rakom - što je bilo samo pet meseci nakon što je njegova supruga Elejn tragično umrla od iste bolesti - i samo jedan dan pre svog 41. rođendana, izvestio je Irish Mirror.

Republika

Foto: Go Fund Me, Facebook

 

 

Momci su pokrenuli GoFundMe kampanju za kupovinu njihove iznajmljene kuće u Miltaunu kako bi pomogli da „osiguraju svoju budućnost“


Akcija prikupljanja sredstava je već prikupila skoro 30 hiljada funti od svog cilja od 70 hiljada funti.

- Dečaci sada žive u iznajmljenoj porodičnoj kući u Miltaunu; ova akcija prikupljanja sredstava je postavljena kako bi se prikupilo dovoljno novca da bi se momcima iz Kliforda omogućilo da kupe svoju porodičnu kuću i obezbede svoju budućnost.

Svaka donacija koja bi pomogla momcima iz Kliforda da postignu svoj cilj da poseduju sopstveni dom bi bila veoma cenjena. Porodica Kliford je izuzetno zahvalna na ljubaznosti i velikodušnosti koju su dobili tokom ovog veoma teškog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading