POTVRĐENO: Ninković pojačava crno-bele?! Kako će ga zvezdaši dočekati na DERBIJU?

Autor:

Sport

04.05.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se prava transfer bomba.

POTVRĐENO: Ninković pojačava crno-bele?! Kako će ga zvezdaši dočekati na DERBIJU?

Foto: Starsport

Miloš Ninković

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković bi na kraju sezone mogao da se vrati u srpski fudbal i ponovo zaigra za Čukarički.

Ovu informaciju je potvrdio sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Ako ne ostane u Australiji, pričamo da dođe kod nas da završi karijeru! On je u zrelim godinama, ali u našoj ligi može da pomogne. To je jedan od igrača koje bismo kao čoveka i kao fudbalera želeli da vidimo u Čuki. Da li će igrati ili ne to i nije najbitnije, bitno nam je da bude tu. Pričao sam sa njim, ako ne ostane u Australiji, da se vrati gde je i počeo. Istekao mu je tamo ugovor, ima opciju još jednu godinu da ostane, ako se ne bude dogovorio, rekao mi je da bi voleo da dođe. Ja se nadam da će se dogovoriti, zbog njega, ali ako ne bude toga - dobro nam došao. Svakako dolazi u maju sada pa ćemo da vidimo - rekao je Matijašević za "Mozzart sport".

Republika

Foto: FK Čukarički

Miloš Ninković

Ukoliko do toga dođe, biće definitivno zanimljiv gradski derbi između Čukaričkog i Crvene zvezde.

Potom je nastavio o planovima za letnji prelazni rok.

Moramo da dovedemo barem petoricu igrača. Rekao sam: štoper, dva vingera, desetka i špic. Ne smemo da pogrešimo. Ovih dana ćemo razgovarati sa nekim igračima iz naše lige, a možda bude i stranaca. Razgovarali smo tokom prodaje Rakonjca sa ljudima iz Lokomotive, možda će nam dati jednog ili dvojicu mlađih igrača na pozajmicu.

Na kraju je pričao i o nastupima u Evropi.

Pričali smo i sa nekim ljudima iz Nemačke. Da probamo da prođemo to famozno treće kolo kvalifikacija gde nam se letos desio Hamarbi, ozbiljan klub, sa ozbiljnim stadionom, navijačima, igračima... Sledeće sezone svi će napasti i to treće mesto u Superligi, pa kad je tako, hajde svi da napravimo malo bolje timove - ja prvi gledam na svoj - da sve ovo što su napravili večiti ne padne u vodu kao Hrvatima: pet timova jedne godine i ćao - poručio je Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading