OTKRILA SVE DETALJE: Bekerova supruga u RASTROJSTVU!

Autor:

Sport

04.05.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lili Beker ističe da joj se srce slomilo.

OTKRILA SVE DETALJE: Bekerova supruga u RASTROJSTVU!

Foto: Tanjug/AP

Boris i Lili Beker

Legendarni nemački teniser Boris Beker nedavno je optužen na dve godine zatvora, što je njegova supruga Lili u prvi mah krila od njihovog sina Amadeusa.

Međutim, s obzirom na to da Amadeus ima 12 godina, a da će mu otac iza rešetaka provesti 30 meseci, Lili je odlučila da ga suoči sa surovom istinom.

Nikom ne bih poželela da kaže 12-godišnjaku da mu otac ide u zatvor. To je bila najteža stvar koju sam morala da uradim. On to nije mogao da razume i još ne može. To mi slama srce - otkrila je gospođa Beker u emisiji "Pirs Morgan bez cenzure".

Nastavila je maltene u dahu.

Jedva čeka da vidi oca. Tužno je to što nisam mogla da mu ne kažem, jer deca idu na internet i jutjub. Ali oko sebe ima okruženje koje ga podržava. Rekla sam mu da svi pravimo greške. Mislim da su dve i po godine previše. Da, kazna treba da postoji, ali...

Na kraju je otkrila i šta je poslednje poručila svom suprugu, pre nego što je zatvoren.

Rekla sam mu da se vidimo sledećeg vikenda ako želi da dođemo. Da će sve biti u redu. Zatim sam mu poslala srce. Naravno, volela bih da sa svojim sinom odem u posetu ako on to želi. Lilijan, njegova sadašnja devojka, mi je javila da je Boris dobro. Ona je prva nazvala da vidi kako je Amadeus. Mi smo velika porodica i svi se zajedno držimo - zaključila je Lili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading