KAKO PREVAZIĆI NOVONASTALI PROBLEM? Dejana Stankovića već boli glava! Nadao se da će uspeti ovo da izbegne, ali sudbina ispisuje drugačije stranice istorije!

Autor:

Sport

02.05.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski crveno-beli slavili su u "srpskoj Atini", ali je trijumf ipak ostavio gorki ukus u ustima.

KAKO PREVAZIĆI NOVONASTALI PROBLEM? Dejana Stankovića već boli glava! Nadao se da će uspeti ovo da izbegne, ali sudbina ispisuje drugačije stranice istorije!

Foto: Starsport

Gotovo rutinski se Crvena zvezda prošetala kroz Novi Sad. Rezultatom 3:0 savladana je Vojvodina, ali trener Dejan Stanković ipak ne može u potpunosti da bude zadovoljan.

Nakon ovog susreta, trener aktuelnog šampiona Srbije i lidera ovosezonske Super lige, u narednom, veoma važnom duelu protiv niškog Radničkog neće moći da računa na veoma važnu polugu svog tima.

Naime, napadač Milan Pavkov je u finišu prvog poluvremena oštro startovao na svog nekadašnjeg saigrača Veljka Simića i sudija mu je sa pravom pokazao javnu opomenu, a veliki probelem je činjenica da je ovo Pavkovu četvrti, akumulirani žuti karton i samim tim po automatizmu mu sledi meč suspenzije.

Milan Pavkov neće moći da istrči na teren stadiona "Rajko Mitić" u narednom prvenstvenom kolu protiv, takođe svog bivšeg kluba, niškog Radničkog, a veliki problem treneru Dejanu Stankoviću predstavlja i činjenica da se zimsko pojačanje Ohi Omoižuanfo ne nalazi u zavidnoj formi.

Ipak, jedna i dobrea vest za sve pristalice crveno-belih stiže iz Ljutice Bogdana. Standardni vezista Mirko Ivanić propustio je duel u Novom Sadu, a kako se saznaje biće spreman već za naredno prvenstveno iskušenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading