BOMBA: VRAĆA SE Vladan Milojević!

Autor:

Sport

30.04.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak blizu novog angažmana.

BOMBA: VRAĆA SE Vladan Milojević!

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević i Dejan Stanković

Crvena zvezda vratila se na mapu evropskog fudbala u sezoni 2017/18 kada je ušla u grupnu fazu Lige Evrope i na kraju ispala u šesnaestini finala istog takmičenja. Potom su usledila dva neverovatna plasmana zaredom u grupnu fazu Lige šampiona i epska pobeda od 2:0 protiv Liverpula na Marakani.

Kontitunietet dobrih igara na međunarodnoj sceni nastavio se i naredne dve sezone kada su igrana šesnaestina i osmina finala Lige Evrope. Tvorac tih uspeha od prve Lige Evrope i dve Lige šampiona bio je Vladan Milojević (57).

Iskusni stručnjak posle crveno-belih trenirao je Al Ahli godinu dana (februar 2020. - mart 2021), potom grčki AEK iz Atine (jul 2021. - oktobar 2021.) i pet meseci Al Etifak u kojem je dobio otkaz 1. marta ove godine.

Republika

Foto: Starsport

 

Ipak, rođeni Aranđelovčanin vratiće se trenerskom poslu, ali od naredne sezone pošto je blizu dogovora sa mađarskim Mol Fehervarom, odnosno nekadašnjim Videotonom, prenosi "Sportklub".

Inače, Vladan Milojević je radio i kao trener omladinaca Crvene zvezde, a u seniorskom fudbalu vodio je i Javor iz Ivanjice, Čukarički, kiparsku Omoniju iz Nikozije i grčki Panionios.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
kurta

01.05.2022 08:25

kad neko kratko ostane u klubu i dobije otkaz,to nije "iskusni strucnjak",vec Nestrucnjak"!