OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA OVOSEZONSKE LIGE EVROPE: Barselona se obrukala kao nikada ranije - Ovo je razlog posrnuća katalonskog giganta! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje dogodilo se nedavno u četvrtfinalu UEFA Lige Evrope.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA OVOSEZONSKE LIGE EVROPE: Barselona se obrukala kao nikada ranije - Ovo je razlog posrnuća katalonskog giganta! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U prvoj polovini meseca februara, fudbalska Evropa ostala je šokirana eliminacijom slavne Barselone u, za njih, ranoj fazi evropskog takmičenja.

Bolji od ekipe sa "Nou Kampa" bili su fudbaleri Ajntrahta koji su nakon 1:1 na "Valdstadionu" u Frankfurtu, u prestonici Katalonije slavili rezultatom 3:2 čime su obezbedili prolaz u narednu fazu ovog takmičenja.

Jedan od junaka trijumfa u Barseloni bio je i golman ove ekipe Kevin Trap, a kada se zna kakva lepotica stoji iza ovog čuvara mreže, jasno je da mu dodatnog motiva ne nedostaje.

Brazilska lepotica Izabel Gular pratila je svog izabranika i na utakmici na "Nou Kampu", a po okončanju meča, čestitala mu je na velikom uspehu i plasmanu u narednu rundu Lige Evrope.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kevin Trap i Izabel Gular

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekođe treba napomenuti da se fudbaleri Ajntrahta nalaze i pred plasmanom u veliko finale Lige Evrope. Oni u prvoj polufinalnoj utakmici na gostovanju u Londonu protiv Vest Hema slavili rezultatom 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading