ĆAVI I LAPORTA POKISLI: Barselona KAPITULIRALA i na tribinama!

Autor:

Sport

15.04.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko raazočaranje.

ĆAVI I LAPORTA POKISLI: Barselona KAPITULIRALA i na tribinama!

Foto: Tanjug/AP

Ajntraht Frankfurt i Barselona

Sinoć je Ajntraht iz Franfurta napravio sezanciju u Ligi Evrope nakon što su eliminisali Barselonu rezultatom 2:3, na Kamp Nou i tako obezbedili mesto u polufinalu. Među strelce se upisao i Filip Kostić.

Nemački tim je imao ogromnu podršku na stadionu, i procenjuje se da je oko 30 hiljada navijača Ajntrahta bilo prisutno na stadionu, što je zbunjujuće za čelnike Barselone.

- Situacija na tribinama? Ja sam razočaran, a tako je i sa igračima. Nismo imali atmosferu kakva nam je bila potrebna. Očekivali smo da će biti više navijača koji nas podržavaju. Hvala onima koji su večeras došli - izjavio je trener Katalonaca, Ćavi.

Jedan deo tribina je bio prazan, pa je podignuto pitanje da li neki navijači bojkotuju utakmice.

- Ono što se desilo na tribinama je sramota i ne sme da se ponovi. Nismo mogli da pobedimo, danas smo poraženi. Svi smo tužni i ljuti zbog rezultata, ali to moramo da prihvatimo. Zbog onoga što se desilo na tribinama osećamo stid. To je bilo ponižavajuće. Preduzećemo neophodne mere - izjavio je predsednik kluba, Đoan Laporta.

 

 

Prema procenama, bilo je oko 80 hiljada gledalaca, od kojih je 30 hiljada navijalo za goste iz Frankfurta. Prodato je samo pet hiljada ulaznica za gostujuće navijače.

Ajntraht se u polufinalu sastaje sa Vest Hemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading