TITULA KOJOJ SE NIKO NE RADUJE: PSŽ remijem overio desetu šampionsku titulu! (FOTO)

Autor:

Sport

23.04.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za šampionski pehar u Francuskoj je okončana.

TITULA KOJOJ SE NIKO NE RADUJE: PSŽ remijem overio desetu šampionsku titulu! (FOTO)

Foto: Twiter.com/printscreen/ParisSaint-Germain

Velike turbulencije vladaju u redovima francuskog šampiona nakon eliminacije iz UEFA Lige šampiona, pa samim tim i večeras overena jubilarna deseta šampionska titula, nije dočekana sa posebnim oduševljenjem.

U 34. kolu francuske Lige 1, fudbaleri PSŽ remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Lansa rezutatom 1:1, što je bilo dovoljno da četiri kola pre kraja prvenstvene borbe stignu do trofeja pošto sada imaju 16 bodova više od drugoplasiranog Olimpika iz Marseja.

 

 

Parižani su do prednosti stigli u 68 minutu, a strelac pogotka bio je Lionel Mesi fantastičnim udarcem sa preko 20 metara. Pre toga, 13 minuta ranije gosti su ostali sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Kevin Dasno.

 

 

Izjednačujući pogodak viđen je dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, a u strelce se upisao Korentin Žan.

Treba napomenuti da su i pored osvojene šampionske titule, fudbaleri PSŽ-a tokom većeg dela meča bili "nagrađivani" zvižducima, a sam finiš utakmice igrači francuskog šampiona dočekali sa prilično ispražnjenim tribinama Parka prinčeva.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading