FUDBALSKA LEGENDA IZRAZILA NAPETOST: Da li će Liverpul sačuvati ŽIVCE do kraja?

Autor:

Sport

20.04.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljan utakmicom protiv Junajteda.

FUDBALSKA LEGENDA IZRAZILA NAPETOST: Da li će Liverpul sačuvati ŽIVCE do kraja?

Foto: Tanjug/AP

Napadač Liverpula Mohamed Salah

Ekipa Liverpula je sinoć deklasirala Mančester junajted sa 4:0 i time su prestigli Mančester Siti u trci za titulu. "Građani", međutim, imaju jednu utakmicu manje.

Igru Liverpula je komentarisao njihov bivši igrač, Dirk Kajt.

- Sve to izgleda sjajno u ovom trenutku, ali mislim da će nastavak sezone doneti izazove, u kojima će odlučivati sitni detalji - rekao je Kajt za BBC.

Mohamed Salah je postigao dva gola, dok su Sadio Mane i Luis Dijaz postigli po jedan.

- Kada imate takva tri igrača u napadu, vi ste vrlo srećan trener, ali u ovom trenutku ovi igrači postižu golove iz zabave, mislim da je svima zadovoljstvo da to gledaju - rekao je.

 

 

On ne želi da potceni ekipu Pepa Gvardiole.

- Biće to mali detalji, a takođe će biti važno sačuvati živce, svi smo videli šta nosi izazov u borbi za titulu na kraju sezone i timove koji ispuštaju bodove, a u ovom trenutku to ne očekujete - dodao je.

Liverpul se bori za četiri trofeja u jednoj sezoni. Liga kup su već osvojili, u finalu FA kupa igraju sa Čelsijem, polufinalu Lige šampiona sa Viljarealom, a za Premijer ligu su u tesnoj borbi sa Sitijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading