BRUTALNA TUČA U BEOGRADU! Delije i Grobari napravili HAOS pred Večiti derbi - jedan navijač LEŽAO na podu, SEVALE motke, stolice, kaiševi... (VIDEO)

Autor:

Sport

17.04.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u prestonici!

BRUTALNA TUČA U BEOGRADU! Delije i Grobari napravili HAOS pred Večiti derbi - jedan navijač LEŽAO na podu, SEVALE motke, stolice, kaiševi... (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Tuča Delije i Grobara

U subotu su na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda i Partizan remizirali bez golova, a tokom 167. Večitog derbija nije došlo do većih sukoba između Delija i Grobara na samim tribinama.

Ipak, pristalice naša dva najveća kluba potukle su se u Beogradu, izvan "Marakane.

Kako se može videti na snimku, sukob je izbio na uglu Pasterove i Resavske ulice, a navijači su u tuči koristili motke, kaiševe, ali i stolice jednog objekta pored kog se sve dešavalo.

Jedan od navijača je u sukobu, verovatno od posledice udarca, ostao da leži na ulici, a krajnji epilog sukoba nije poznat.

 

Podsetimo, branilac titule je zadržao dva boda viška u odnosu na Večitog rivala na superligaškoj tabeli, šest kola pre kraja šampionata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Fejza

17.04.2022 10:28

Neverovatno, ovo je strašno.

Joker

19.04.2022 16:21

Zaasustavis sve i pitas ih koja je dobit sta ko dobija i koliko za ovo.kome je ovo bitno.samo da odgovore na pitanje.svrhu?i dobit?gazenja jedno drugo!