ŠOK UOČI DERBIJA! Zvezda ili Partizan? Fenomenalna vest za Delije, Grobari ZANEMELI!

Autor:

Sport

15.04.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi - treći ovosezonski čin!

ŠOK UOČI DERBIJA! Zvezda ili Partizan? Fenomenalna vest za Delije, Grobari ZANEMELI!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić na 166. Večitom derbiju (2:0)

U subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" biće odigran 167. Večiti derbi, koji ovoga puta može imati presudan uticaj na ishod šampionske trke. Tradicionalno, ko će se radovati u derbiju teško je predvideti, ali izgleda da kladionice nemaju dilemu ko je favorit na "Marakani".

Lider Superlige Srbije, ekipa Crvene zvezde, ima dva boda viška u odnosu na Partizan na prvenstvenoj tabeli i, po bukmejkerima, znatno veće šanse da stigne do nova tri boda - praktično "duplo".

Naime, kvota da će crveno-beli pobediti kreće se od 2,10 do 2,20, dok slavlje crno-belih plaća dvostruko više (između 4,30 i 4,40). Pored toga, očekuje se tvrd duel na našem najvećem stadionu, budući da je kvota na "0-2" tek 1,55, dok je na "3+" čak 2,45.

Republika

Foto: Starsport

Deki ili Stanoje? Kladionice veruju u Stankovića

Podsetimo, prvi prolećni derbi pripao je izabranicima trenera Dejana Stankovića sa 2:0, a Delije se uzdaju u kladionice i već hlade šampanjac, dok se pristalice crno-belih nadaju da će proraditi "grobarski inat".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading