VREME JE DA SAVINI I STANOJEVI SVEDOCI SEDNU ZA JEDAN STO! Sutra je DERBI! Grobari, PODRŽITE Partizan - samo se to računa!

Autor:

Sport

15.04.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu sa početkom u 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" sastaju se Crvena zvezda i Partizan u direktnom obračunu za titulu šampiona Srbije.

VREME JE DA SAVINI I STANOJEVI SVEDOCI SEDNU ZA JEDAN STO! Sutra je DERBI! Grobari, PODRŽITE Partizan - samo se to računa!

Foto: Starsport/Ilustracija

Zvezda na startu plej-ofa ima dva boda više od Partizana i sutrašnji duel joj je praktično meč lopta za novu - petu vezanu titulu šampiona naše zemlje!

Sa druge strane Partizan je prosuo plus pet sa kraja jesenjeg dela sezone i došao je u "pat" poziciju. Crno-beli moraju da pobede na Marakani kako bi prestigli Zvezdu na vrhu tabele.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Savo Milošević

Godinama unazad vlada podeljenost među navijačima "parnog valjka"... Ko je bolji? Savo ili Stanoje? Čini se da je to pitanja dovelo do konflikta među "grobarima", jer ako su jedni za Sava, a drugi za Stanoja - ko je onda za Partizan?

 

 

Subota i 167. večiti derbi su idealna prilika da se zaboravi na razlike u Partizanu i da "Savini svedoci", ali i "Stanojevi", konačno sednu jedni pored drugih i svim srcem navijaju za svoj klub u borbi za titulu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Crvenu zvezdu je teško pobediti na Marakani, pogotovo u situaciji u kakvoj se nalaze u ovom momentu. Četa Dejana Stankovića nezadrživo hita kao novom trofeju, nedavno su pobedili Partizan sa 2:0 i sutra ih očekuje podrška pune Marakane.

Na igračima Partizana je da se sada dokažu i pokažu, kada je vruće i tlo se drma... Sve ostalo gubi smisao, jer sutra je DERBI!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading