PARTIZAN NEMA KVALITET: Nekadašnji reprezentativac opleo po klubu iz Humske!

Autor:

Sport

13.04.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći ovosezonski prvenstveni duel crveno i crno-belih sve je bliži.

PARTIZAN NEMA KVALITET: Nekadašnji reprezentativac opleo po klubu iz Humske!

Foto: Starsport

Na stadionu "Rajko Mitić" u subotu 16. aprila odigraće se 167. Večiti derbi. Dueli između Crvene zvezde i Partizana redovno izazivaju veliku pažnju kako ljubitelja fudbala i sporta uopšte, tako i nekdašnjih igrača dva najveća srpska kluba i nekadašnjih učesnika svetkovine srpskog fudbala.

Pred predstojeći susret svoja očekivanja izneo je i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac naše zemlje Boško Janković:

- Derbi kao svaki derbi ima poseban značaj, ne može da se poredi ni sa jednom drugom utakmicom - istakao je Janković za "Teelgraf" i nastavio:

- Što se tiče samog kvaliteta jednih i drugih, imaju dosta kvalitetnu ekipu i jedni i drugi, ali mislim da je ova sadašnja Zvezda, sadašnji kadar, kvalitetnija od kadra Partizana. Tako da veću prednost dajem Zvezdi, a i u boljoj formi su trenutno. Mislim da imaju igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, dok Partizan taj kvalitet u tolikoj meri nema. Partizan se više slanja na timsku igru, dok Zvezda ide na individualnost, što će možda i odlučiti derbi.

U narednom duelu, ekipa trenera Aleksandra Stanojevića ima imperativ pobede, o tome je Janković izjavio:

- Mislim da, kada dođe utakmica, sve se to zaboravi. Jednostavno Partizan nema šta da izgubi, mora da ide da pobedi. Zvezda je ta koja će se opet pitati sve jer igraju pred svojom publikom, tako da mislim da će to biti lepa fudbalska utakmica. Nadam se atraktivnom fudbalu sa što više golova i da to bude lepo za nas gledaoce, jer dosta više da gledamo tvrde utakmice - zaključio je Boško Janković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading