O ČEMU PRIČAMO? Velika LEGENDA Zvezde ljuta kao RIS posle Večitog derbija - NEVEROVATNO i NEZAPAMĆENO!

Autor:

Sport

17.04.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su očekivali više.

O ČEMU PRIČAMO? Velika LEGENDA Zvezde ljuta kao RIS posle Večitog derbija - NEVEROVATNO i NEZAPAMĆENO!

Foto: Starsport

Duel Rikarda i Dragovića

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su bez golova u 167. Večitom derbiju, a razočarenje viđenim na Marakanim jasno je izrazio legendarni Stanislav Karasi.

Nisam ni video utakmicu! To je najjednostavniji komentar, da se ne ljute nijedni ni drugi. Neverovatno... očekivao sam da će ovaj derbi da bude bolji od prethodnog, a taj je bio najbolji u poslednjih nekoliko godina. Međutim, videli smo sad da to ne funkcioniše tako. Veliki je strah kod igrača... kad ne vidite nijedan šut na gol o čemu pričamo?! - naveo je Karasi, a prenosi "Žurnal".

Republika

Foto: Starsport

Bez dlake na jeziku - Karasi "opleo" po akterima derbija

Karasijevo mišljenje deli i Dobrivoje Tanasijević.

- Nula od fudbala! Sramota da pred 40 hiljada gledalaca Zvezda i Partizan ovako odigraju. Ovo je bilo protiv fudbala, zato publika i neće da dolazi na druge utakmice. Svi su se bunili na suđenje, a Jovanović je bio najbolji na terenu - poručio je bivši funkcioner crveno-belih.

Podsetimo da je branilac titule bodom zadržao "plus dva" u odnosu na crno-bele na superligaškoj tabeli, a do kraja plej-ofa igraće se još šest rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading