DEKI NAKON 167. VEČITOG DERBIJA! Trener Zvezde sasuo istinu u lice!

Autor:

Sport

16.04.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 0:0 u 167. Večitom derbiju na Marakani.

DEKI NAKON 167. VEČITOG DERBIJA! Trener Zvezde sasuo istinu u lice!

Foto: Veljko Petrović

Trener crveno-belih Dejan Stanković obratio se pred novinarima nakon meča:

- Ovo je isti sastav iz prethodnog derbija, mi ništa drugačije nismo igrali. Nismo odgovorili na dosta agresivnu igru, bilo je dosta naših poklon lopti. Partizan nam je dobro zatvorio najbolje igrače. Ali, pričamo o derbiju koji odlučuje titulu pred 50 hiljada ljudi. Zadovoljan sam remijem, bilo je više kontranapada Partizana u prvom poluvremenu, nego celo prvenstvo koje smo mi odigrali. Ali, opet kažem, derbi, odlučuje se titula. Ne mogu da budem zadovoljan prvim poluvremenom, ali mogu da budem zadovoljan kako smo zatvorili utakmicu. Ovako se osvajaju titule, idemo dalje.

- Jedna važan bod u jednom lancu utakmica koje ćemo igrati, i koje smo igrali. Ne mogu da smatram kao pobedu bod, ali kada zagledamo sve, zadovoljan sam. Ne mogu da kažem da je trka za titulu odlučena. U januaru smo bili na mi ut pet i ja samo razmišljam o tome gde smo bili, a sada smo došli u situaciju da se pitamo. Ja gledam pozitivno. 

Republika

Foto: FK Partizan

Večiti derbi

- Ovde je prvo poluvreme bilo lopijex a drugo egal, a suprotno je bilo u prošlom derbiju. Protivnik nas je sačekao u srednjem bloku i iz naših grešaka dolazio do brze tranzicije i kontramapafa. Nismo uspeli da zadržimo jednu dve lopte u napadu, i protivnik te spušta dole. Drugo poluvreme je bilo egal. Nemam komentar, dobiću kaznu ponovo nije bila laka utakmica, ne smem da komentarišem suđenje.

- Eraković monstruozno odigrao, kao da ima 28 godina i 300 utakmica iza sebe. Ono što sam govorio, igra perfektno i leđima i licem. Napraviće izuzetnu karijeru, kao što sam i ranije govorio. Imamo jedno četiri otvorene arkade, i Dragović, Katai i Ivanić. Svi su borci, mogu da budem zadovoljan što ih vodim, i u problemu smo ostali grupa. Ovo je samo jedan stepen do cilja, zaboravićemo sve utakmice prethodne, ako se dođe do cilja.

- Uspeli smo dvaput da napunimo Marakanu, još veće zadovoljstvo mi predstavlja što je publika osetila kafa nam je potrebna podrška i što su bili iz nas. Ovde smo svi bili u problemu i svi smo izašli zajedno iz problema- rekao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading