DA LI ĆE MU GROBARI OVO OPROSTITI? Savo Milošević konačno progovorio o dešavanjima u Partizanu i istakao gde bi voleo da nastavi karijeru!

Autor:

Sport

13.04.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je igračka legenda Partizana. Na 98 odigranih utakmica postigao je 65 pogodaka. Sa velikom nadom dočekan je i kao trener kluba iz Humske, ali se na tom mestu nije dugo zadržao.

DA LI ĆE MU GROBARI OVO OPROSTITI? Savo Milošević konačno progovorio o dešavanjima u Partizanu i istakao gde bi voleo da nastavi karijeru!

Foto: Starsport

Savo Milošević je nakon neuspešne epizode na klupi Partizana, predvodio i ljubljansku Olimpiju u kojoj nije ostavio dubok trag.

U razgovoru za rusku "Gazetu", Milošević je konačno otvorio dušu i istakao šta ga je sprečilo da na klupi voljenog kluba ostvari ono što su sve pristalice crno-belih želele:

- U Partizanu i Olimpiji nisam imao dovoljno vremena da primenim svoju filozofiju za koju bih rekao da je najbliža onome što radi Jirgen Klop. Pokušavao sam to da primenim i u jednom i u drugom klubu i neću od toga odustati ni u budućnosti. To je ofanzivan fudbal sa brzom pas igrom i brzom reakcijom - istakao je Savo Milošević, a zatim ruskim novinarima otkrio tajnu gde bi voleo u nastavku trenerske karijere da radi:

- Voleo bih da radim u nekom ruskom klubu. Preferiram CSKA sa kojim Partizan ima bratske odnose - zaključio je nekadašnji veliki golgeter kluba iz Humske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading