LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Strahovita saobraćajka bivše zvezde Reala i Napolija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

11.04.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi se u kritičnom stanju.

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Strahovita saobraćajka bivše zvezde Reala i Napolija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/EL TIEMPO

Saobraćajna nesreća Fredija Rinkona

Bivši fudbaler Reala iz Madrida i Napolija, kao i reprezentativac Kolumbije Fredi Rinkon (55) doživeo je užasnu saobraćajnu nesreću.

Uz Rinkona, u automobilu su bile još tri osobe, a do udesa je došlo kada je na njegov automobil u raskirsnici punom brzinom naleteo autobus.

Nekadašnji vezni fudbaler je momentalno prevezen u bolnicu u Kaliju, odakle je saopšteno da je podvrgnut hitnoj operaciji.

Lider medicinskog osoblja bolnice Laureano Kintero je istakao da je Rinkon doživeo teške povrede glave i da se nalazi u kritičnom stanju, prenosi španski "As".

Prednji deo autobusa koji je izazvao udes je totalno uništen, dok je vozilo Fredija Rinkona ozbiljno oštećeno sa suvozačke strane.

Rinkon je tokom bogate igračke karijere nastupao za Real Madrid, Napoli, Palmeiras, Korintijans, Kruzeiro, Santos, Amerika de Kali i Santa Fe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading