OGLASIO SE NAKON DUGE PAUZE: Ronaldinjo dolazi u BARSELONU?

Autor:

Sport

10.04.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao izjavu za španske medije.

OGLASIO SE NAKON DUGE PAUZE: Ronaldinjo dolazi u BARSELONU?

Foto: Tanjug/AP

Ronaldinjo

Legendarni brazilski fudbaler, Ronaldinjo, dao je prvu izjavu nakon mnogo vremena. Komentarisao je Mesijev prelazak u PSŽ, kao i današnji tim Barselone.

- Iznenađenje. Ne samo za mene već za sve. Nisam mislio da ću ikad videti Mesija u drugom dresu, ali takve stvari se u fudbalu događaju. Za mene je najbitnije da je srećan, bez obzira na to gde igrao. To je jedino bitno - rekao je Ronaldinjo za "Mundo deportivo".

Zatim je dodao.

- Pričali smo, bili smo i zajedno kad sam bio u Parizu. Takav je život, uvek pun iznenađenja i kažem, to su stvari koje se naprosto događaju, nisu neobične. Ponavljam, najbitnije je da je on srećan, sve drugo je sporedno - izjavio je.

Hvali i bivšeg saigrača Ćavija, koji je preuzeo katalonski klub kao trener.

- On je oduvek igrao fudbal tako da je na njega gledao kao trener. Sad se vratio u Barselonu i radi sjajan posao, a to se najbolje vidi prema navijačima. Ljudi opet žele da gledaju ovu Barselonu - kazao je Brazilac.

 

 

Na pitanje da li bi ikada preuzeo trenerski posao, recimo baš u Barseloni kao Ćavijev pomoćnik, Ronaldinjo je bio jasan.

- Nikad se nisam video u takvoj ulozi, ali ko zna. Možda nekad poželim to da radim. Nekad kad budem imao više strpljenja. Teško je kad odete iz fudbala i onda gledate druge kako ga igraju i od njih tražite da rade neke stvari koje ne mogu. Nemam strpljenja za to - odgovorio je.

Podsećamo da je Ronaldinjo dugo bio odsutan iz javnosti zbog problema sa zakonom koje je imao u poslednjih nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading