SUZA SUZU STIŽE: Nole otovrio dušu! Ovo je UŽAS!

Autor:

Sport

10.04.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izbacio iz sebe.

SUZA SUZU STIŽE: Nole otovrio dušu! Ovo je UŽAS!

Foto: youtube.com/Olympics

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će sledeće nedelje igrati tek drugi turnir u ovoj godini, pošto će učestvovati na mastersu u Monte Karlu.

Šljaka je podloga na kojoj sam odrastao u Srbiji, mnogo godina sam igrao na njoj. Istorijski to možda nije moja najbolja podloga, ali sam imao zaista mnogo uspeha na njoj. Pobeda na Rolan Garosu prošle godine mi je još sveža u sećanju, pokušaću to da iskoristim kao inspiraciju kako bi i ovu sezonu počeo na najbolji mogući način - rekao je Novak novinarima uoči turnira u Monaku.

Dugo Nole nije igrao, pa je svestan da će mu biti teško da pronađe pravi ritam.

- Razumem da neću biti na najboljem nivou početkom nedelje. I dalje testiram motore, gradim polako igru, biće potrebno neko vreme, nekoliko mečeva da uđem u ritam i nađem tu takmičarsku notu koja mi je potrebna.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Potom se osvrnuo na borbu za čelo ATP liste.

Biti prvi je najveće dostignuće u ovom sportu tako da ću se potruditi da držim tu poziciju što je duže moguće.

U poslednje vreme je Novaka mučilo dosta stvari koje nisu uskovezane za "beli sport", a o njima je pričao bez ustezanja.

- Nadam se da neću igrati šest mečeva u šest meseci. I dalje osećam da imam motiva da budem na Turu, da se takmičim sa mlađima i da izazivam najbolje na svetu za najveće titule. Očigledno je da su poslednjih pet ili šest meseci bili teški za mene mentalno i emotivno, ali pokušavam da sve to ostavim iza sebe i idem dalje - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading