Snežana Dakić NAŠLA KAMEN kojim je POGOĐENA U GLAVU, pa otkrila nove detalje o NAPADAČU

Autor:

Zabava

10.04.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić je danima uznemirena zbog incidenta koji joj se desio

Snežana Dakić NAŠLA KAMEN kojim je POGOĐENA U GLAVU, pa otkrila nove detalje o NAPADAČU

Foto: printscreen youtube

 Snežana Dakić pre nekoliko dana je pogođena kamenom u glavu kada ju je napadač, koji sada više nije nepoznat, udario jer mu je zasmetao miris njenog parfema. Voditeljka je čak našla kamen kojim je pogođena.

Foto: instagram.com/snezanadakic

Snežana Dakić, veče kada je pogođena

- Mislim da je to baš taj kamen, njega smo našli sa druge strane automobila. Težak je. Taj kamen se odbio, a potom pao pravo na moju glavu. Hvala Bogu pa sam se izmakla malo, pa nije bilo dramatično. Čovek je nešto mrmljao, izgleda da je duševno bolestan. Naišao je auto i vozača sam zamolila da me odveze u Urgentni centar onako krvavu - rekla je voditeljka za Premijera Vikend specijal, pa je objasnila:

- Takvim kamenjem se popločavaju ulice, imate mogućnost da izvučete takav kamen tamo gde je popločana ulica. Neki ljudi su ga prepoznali sa snimka, žena koja ga je videla u trolejbusu poslala mi je sliku ali sam skinula sliku jer ne želim da se tom ubohgom licu nešto desi, da ga neko sankcioniše. Nije mi prijatno što mi se ovo desilo, nisam se šlogiala, nisam dobila izliv krvi na mozak. Kad sam došla na Urgentni tad mi je bilo skroz jasno šta se meni desilo.

Foto: ATA Images

Snežana Dakić TV lice

Snežana je otkrila nove informacije o napadaču.

- Inspektor se javio i rekao da su na tragu. Mislim i očekujem da će se taj slučaj brzo rešiti. Stvarno je neprijatno da se na ulici okrećem oko sebe, mislim kad imate posla sa ljudima koji nisu normlani, ne znate šta će se desiti. Danima sam uznemirena zbog svega - kaže Dakićeva.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading