PRED DERBI SA SITIJEM: Muk na Enfildu zbog Salaha - ko je SEBIČAN u Liverpulu?

Autor:

Sport

09.04.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se o gorućoj temi.

PRED DERBI SA SITIJEM: Muk na Enfildu zbog Salaha - ko je SEBIČAN u Liverpulu?

Foto: Tanjug/AP

Napadač Liverpula Mohamed Salah

Fudbaleri Mančester sitija i Liverpula igraju u nedelju derbi čiji ishod može imati presudan uticaj na šampionsku trku u Engleskoj, a napadač Redsa Mohamed Salah zabrinuo je navijače uoči susreta na "Etihadu".

Egipćanin ima važeći ugovor sa gigantom sa "Enfilda" do kraja juna 2023. godine, a sada je jasno stavio do znanja svima da trenutno ne razmišlja o parafiranju novog.

Ono što sa sigurnošću mogu da kažem je da postoji mnogo stvari za koje ljudi uopšte ne znaju. Ne mogu da budem sebičan i pričam samo o svojoj situaciji. Nalazimo se u najvažnijem periodu sezone, tako da pričam samo u vezi sa timom, fokusiran sam isključivo na ekipu. To je najvažnije. To je sve što mogu da kažem - naveo je 29-godišnji golgeter.

 

 

Podsetimo, Salah je tekuće sezone postigao 28 pogodaka za Liverpul u svim takmičenjima, ukupno je odigrao 38 utakmica, a sjajnom statističkom učinku pridodao je i deset asistencija. Navijači strepe, a odgovor na pitanje da li će Afrikanac i dalje nositi crveni dres videćemo u narednom periodu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading