SLUČAJNOST ili...!? POKOLJ u Čačku dogodio se na isti dan kad i MASAKR u Velikoj Ivanči 2013! Ilija ubio troje, Ljubiša 13 ljudi!

Autor:

Hronika

09.04.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri beživotna tela pronađena su jutros kod Čačka, a pre devet godina na današnji dan počinjeno je najveće masovno ubistvo u Srbiji

SLUČAJNOST ili...!? POKOLJ u Čačku dogodio se na isti dan kad i MASAKR u Velikoj Ivanči 2013! Ilija ubio troje, Ljubiša 13 ljudi!

Foto: RINA

Tri beživotna tela pronađena su jutros u naselju Atenica kod Čačka. Ilija G. (21) ubio je oca, majku i dedu u porodičnoj kući a tela članova porodice pronašao je najverovatnije njegov brat.

Trostruko ubistvo se dogodilo kada je mladić nasmrt izbo nožem tri člana porodice, oca Sretena, majku Svetlanu i dedu Milana.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, a sva tri tela noćas su primljena u mrtvačnicu, a prema nalogu tužilaštva radiće se njihova obdukcija.

Današnji datum, 9. april Srbija pamti kao jedan od najcrnjih

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ljubiša Bogdanović

 

Pre tačno devet godina dogodio se najveći masakr u Srbiji u selu Velika Ivanča, nekoliko kilometara od Beograda, kada je Ljubiša Bogdanović (60), do tada miran i porodičan domaćin, bez ikakvog povoda u zoru, dok su još spavali u svojim kućama, pobio 13 svojih rođaka i komšija, piše Kurir.

Svoj krvavi pohod Ljubiša je započeo u rođenoj kući, ubivši hicima iz pištolja sina Branka (42) i majku Dobrilu (83), dok je suprugu Javorku (76) ranio. Potom je krenuo po komšijskim kućama, a u domaćinstvu Despotovića, koji su mu bili prve komšije, hladnokrvno je likvidirao supšružnike Mikaila (67) i Milenu (61), ali i njihovog sina Gorana (24), snaju Jovanu (21) i unuka Davida (2).

- Dečaka je izrešetao u majčinom naručju, tri metka je ispalio - rekla je ranije za Kurir meštanka.

Bogdanović je zatim usmrtio i Draganu Stekić (50), njenu svekrvu Danicu (78), kao i bračni par Mijailović, Velimira (68) i Olgu (69). Smrt nisu izbegli ni Ljubinka Ješić (64) i njen sin Miloš (48). Nakon zločina Ljubiša se ubio.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading