IKONA JUNAJTEDA POD PALJBOM: Izazvao potpuni REVOLT među navijačima!

Autor:

Sport

05.04.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo nepopularno mišljenje.

IKONA JUNAJTEDA POD PALJBOM: Izazvao potpuni REVOLT među navijačima!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Mančester Junajteda

Legenda Mančester Junajteda, Vejn Runi, našao se na udaru navijača nakon što je dao svoje mišljenje o igri Harija Megvajera i Džesija Lingarda.

Megvajer je u vrlo lošoj formi ove sezone i mnogi pozivaju da mu se oduzme kapitenska traka. Sa druge strane, Lingard je postao potpuno marginalan nakon što se vratio sa pozajmice u Vest Hemu.

- Kao što smo rekli, imaju dobre mlade igrače. Mislim da će Sančo biti bolji sledeće godine, Markus (Rašford) će biti bolji sledeće godine. Imaju dobre mlade igrače. Mislim da bi Džesi Lingard trebao da igra za njih jer donosi energiju, donosi kvalitet - izjavio je Runi.

Zatim se osvrnuo i na defanzivca.

- Sviđa mi se Hari (Megvajer). Nije bio u najboljoj formi ove sezone, kao ni dosta igrača, i kada pogledate Englesku, on ode da igra za Englesku i deluje kao defanzivac svetske klase. Ponovo, dosta toga je samopouzdanje, igrači moraju ponovo da pobeđuju, da imaju pobedničke navike, da bi dobili to samopouzdanje nazad. Ako to učine, mislim da će Hari Megvajer biti veliki deo toga - zaključio je.

 

 

Vejn Runi je igrao za "Crvene đavole" od 2004. do 2017. godine. Trenutno radi kao trener Derbi Kauntija koji se takmiči u Čempionšipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading