MADRIĐANI OSLABLJENI STIŽU NA MEGDAN ČELSIJU, Real u LONDONU!

Autor:

Sport

06.04.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez Luke i Karla.

MADRIĐANI OSLABLJENI STIŽU NA MEGDAN ČELSIJU, Real u LONDONU!

Foto: Tanjug/AP

Jović, Isko i Eden Azar zbog povreda neće moći da pomognu "kraljevima". Anćeloti gotovo izvesno propušta prvi meč četvrtfinala zbog korone

Kurtoa: Sada smo rivali, ali srećan sam zbog povratka na Stamford bridž.

Fudbaleri Real Madrida doputovali su u London na večerašnji (21.00, RTS 1, Arena sport premijum 1) prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija bez glavnog trenera Karla Anćelotija i srpskog reprezentativca Luke Jovića. Bivši napadač Crvene zvezde u grupi je povređenih zvezda, koju još čine Isko i Azar, dok iskusni Italijan muku muči s koronom.

Strateg Madriđana dobio je pozitivan test minule srede i nada se da će danas biti negativan da bi se priključio ekipi. Ako se to ne dogodi, najtrofejniji tim Evrope, kao i minulog vikenda u Vigu, vodiće njegov sin Davide.

REPRIZA POLUFINALA

Utakmica na Stamford bridžu biće repriza prošlogodišnjeg polufinala Lige šampiona, u kom su "plavci" bili bolji ukupnim rezultatom 3:1 (1:1 u Madridu, 2:0 u Londonu), plasirali se u finale i, na kraju, osvojili "ušati pehar" trijumfom nad Mančester sitijem (1:0). Golman Real Madrida Tibo Kurtoa biće silno motivisan jer nikad nije osvojio Ligu šampiona, a vraća se na stadion na kom je proveo sedam sezona, računajući i duel period na pozajmici u Atletiko Madridu.

- Osvojio sam dosta trofeja, ali Ligu šampiona ne, a to je najveći trofej u klupskom fudbalu. Bilo bi sjajno za mene da ostvarim taj cilj pre nego što se povučem iz fudbala. Imam još vremena za to, avantura se nastavlja - rekao je Kurtoa i dodao:

- Nadam se dobrom dočeku na Stamford bridžu. Sada smo rivali, oni žele da pobede, isto važi i za mene. Tako da ne očekujem aplauze s tribina. Nadam se da mi neće zviždati, ali nikad se ne zna. Spreman sam na sve. Srećan sam jer se vraćam u London, prošle godine nije bilo navijača na tribinama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

TEŽAK PORAZ

Kada je reč o Čelsiju, ekipa Tomasa Tuhela u duel s liderom Primere ulazi posle teškog poraza na domaćem terenu od Brentforda u Premijer ligi (1:4).

- Verujte mi, poraz od Brentforda nema nikakve veze s Realom. Mi smo bili loši. Nismo razmišljali o Realu nijednu sekundu - poručio je menadžer Čelsija Tomas Tuhel.

Čelsi - Real

21.00

RTS 1, Arena Sport P1

KVOTE NA KLADIONICI

1 2,00

X 3,40

2 3,80

LIGA ŠAMPIONA

Četvrtfinale, prvi mečevi

UTORAK

Benfika - Liverpul

Mančester s. - Atletiko

SREDA

Čelsi - Real 21.00

Viljareal - Bajern 21.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading